fbpx
 

Studentervogn med DJ

Ingen studenterkørsel uden musik. Sådan er Studenter-Kompagniets filosofi. Derfor har vi naturligvis sørget for, at I kan leje en studentervogn med DJ- Kontakt os for pris herom. Alle vores veteranlastbiler er udstyret med stort og velspillende musikanlæg, så I kan skrue godt op for både musikken og stemningen!

 

Lastbil med musikanlæg til studenterkørsel

Selvom vores lastbiler stammer tilbage fra militærkørsel i Tyskland, skal I ikke frygte for, at de er gamle og umoderne. Tværtimod. For Studenter-Kompagniets lastbiler er særdeles velholdte, og vi har moderniseret dem, så de er spækket med lækkert udstyr!

En af de vigtigste former for udstyr til studenterkørsel er et musikanlæg. For når sidste eksamen er i hus, og flere års slid og hårdt arbejde er overstået, skal det naturligvis fejres til lyden af festlige toner.

Til dette har vi sørget for, at alle vores veteranlastbiler til studenterkørsel har et stort og velfungerende musikanlæg på over 2000 watt. Her kan I spille præcis de numre, I allerhelst vil høre, og netop de sange I gerne vil danse til.

Vi har desuden installeret bluetooth i alle lastbilerne. Det eneste, I skal medbringe for at bruge vores musikanlæg, er en iPod, iPhone eller andet, der kan connecte med vores bluetooth, så kan I høre lige præcis den musik, I ønsker.

 

Høj musik i jeres studentervogn i 2020 og 2021

Hele dagen står I selv for musikken i jeres studentervogn. I kan skrue lige så højt op, som I har lyst til, for vi har ingen øvre grænse for lydniveauet. I skal da heller Ikke frygte for sure miner hos vores chauffører. De er erfarne inden for kørsel med studentervogne, og de er glade, så længe I er glade og har en fest.

En del af charmen ved en studentervogn med DJ og musikanlæg, er, at hele gaden – ja hele byen – hører, at I fejrer afslutningen på jeres uddannelse. Her spiller musikken en vigtig rolle, og samtidig er musikken med til at give jeres familier et signal om, at I er på vej!

 

Vælg selv jeres DJ

Med vores medfølgende store musikanlæg giver vi jer en studentervogn med mulighed for at vælge jeres helt egen DJ. Måske har en af jer allerede erfaring med at sammensætte playlister til større begivenheder, eller også skiftes I til at sætte jeres favoritnumre på.
Uanset hvad I beslutter jer for, kan I se frem til en festlig dag med masser af dejlig musik i ørerne!

Skal du på studenterkørsel? Så kan du se vores priser for 2020 og 2021 her og læse lidt om vores lastbiler til studenterkørsel