fbpx
 

Lastbil til studenterkørsel

Gider I ikke at køre i klassisk hestevogn? Vil I hellere have en lastbil til jeres studenterkørsel? Så er Studenter-Kompagniet leveringsdygtige i flotte, velholdte veteranlastbiler, så I kan nå at komme rundt og besøge alle i klassen i løbet af en enkelt dag.

 

Værd at vide om vores militær lastbiler

Vi tilbyder, at I kan leje en lastbil til studenterkørsel hos os. I dag vælger mange lastbiler frem for busser, hestevogne og andre køretøjer, men vores lastbiler er lidt ud over det sædvanlige. Det er nemlig veteranlastbiler, som tidligere har kørt i Tyskland for den tyske hær. Dog er der tale om reservelastbiler, og det betyder, at de stadig har mange gode år på landevejene endnu, men det er fede militær lastbiler som helt sikkert vil vække opsigt til studenterkørslen.

Vores lastbiler kan køre 30 km/t og er godkendte til at køre i Københavns kommunes miljø-zoner. Til gengæld tilbyder vi ikke at køre på motorvej.

 

Skynd jer at bestille lastbil til studenterkørsel i 2020

Det gælder om at være tidligt ude, hvis man vil gøre sig forhåbninger om en god studenterkørsel. Faktisk har vi allerede bookinger til studenterkørsel i 2020. Dog har vi også fortsat en lang række ledige lastbiler, som står klar til at køre glade unge mennesker rundt. Skal det være jer? Så kontakt os og bestil allerede nu!

Bliver I færdige i 2020, kan I også med fordel allerede begynde at planlægge gadgets til jeres studenterkørsel. På denne særlige dag kan man ikke få for meget pynt og gejl, og derfor gælder det om at gå all in. I kan eksempelvis bestille studenter T-shirts, sjove briller, oppustelige dukker og andet festligt tilbehør til jeres studenterkørsel.

 

Vil I have en militær lastbil til studenterkørsel i 2021?

Hvis I allerede nu ved, at I bliver færdige på jeres ungdomsuddannelse i 2021, er der ingen grund til at tøve med at bestille en lastbil til jeres studenterkørsel. Jo tidligere I er ude, desto bedre er chancerne for at få fat i en flot lastbil, inden andre bestiller dem før jer.

 

Vær ude i god tid – bestil lastbil til studenterkørsel i 2022

Der er rift om vores lastbiler, og derfor må vi hvert år skuffe mange forventningsfulde unge. For vi har ganske enkelt ikke lastbiler nok til at fragte alle studenter rundt. Vi har dog et stort antal, og hvis I gerne vil have fingrene i en af dem, er det en god idé at booke en lastbil til studenterkørsel i 2022 allerede nu! Du kan se vores priser her.