fbpx
 

Vision

Studenter-kompagniet´s vision er at gøre jeres festdag til en ganske special dag for jer. Denne dag er jeres dag, hvor I skal nyde at I endelig har fået huen på og skal ud til studenterkørsel. Vi ved, at dagen betyder rigtig meget for jer, og vi er villige til at køre langt for at give jer den bedste oplevelse.

Hvis I klarer huen, så klarer vi turen.

 

Studenterkørsel i veteranlastbiler

Lastbilerne har tidligere kørt i Tyskland for den tyske hær som reserve-lastbiler. Det betyder at vores lastbiler ikke har kørt særligt langt og de er særdeles vedligeholdte. Alle lastbiler er veteran-lastbiler og kan derfor køres i Københavns kommunes miljø-zoner.

 

(Bemærk, ikke alle studenter-lastbilsfirmaer har godkendte lastbiler, der må køres i miljø-zonerne. I værste fald kan turen ende tidligt, hvis lastbilen bliver stoppet af politiet.)

 

Vores gamle veteranlastbiler er udstyret med kæmpestort musikanlæg på over 2000 watt. I bestemmer selvfølgelig selv, hvad I vil høre og hvor højt i vil høre musikken. I skal blot medbringe Ipod eller Iphone eller Mp-3 afspiller. Vi har selvfølgelig også Ipod, som kan følge med alle mulige hits.,

Varme øl og varmt sprut? Nej tak, vi har selvfølgelig køle-rum fyldt med isterninger på ladet.

Kan man høre når lastbilen kommer til de forskellige adresser?? JA, DET KAN MAN. Vores lastbiler er udstyret med et stort horn, så familie/venner/gæster ikke er i tvivl om at lastbilen er på vej.

 

Der er selvfølgelig bænke til alle. Langs siden kan bænkene ligges ned, så I kan stå op og blive fejret.

Vores lastbiler har ligeledes stuve-rum, så jakker, tasker mv. ikke blot ligger på ladet. Der er også en skraldespand på ladet.

 

Vi kører selvfølgelig uden tag, så I kan nyde solen og alle bedre kan se jer. Er det dårligt vejr har vi selvfølgelig pressening som hurtigt kan dække ladet, så turen forsætter i tørvejr.

 

Alle vores lastbiler er selvfølgelig synet og godkendt efter færdselsloven og dokumentation kan selvfølgelig fremvises.

 

På alle lastbiler er der selvfølgelig brandslukker og 1.hjælps kasse.

Alle lastbiler er udstyret med GPS.

Klik her for at se billeder: Se billeder fra studenterkørsel

 

Vores chauffører:

Vores chauffører er selvfølgelig friske på at give jer den bedste dag.

Alle vores chauffører er enten reddere, autoreddere, brandmænd eller lign. hvilket er en stor tryghed for jer. Vores chauffører er rutineret i at køre med store biler, og er trænet til at bevare roen og overblikket, selv i stressede situationer.  Selvfølgelig er de også med til at gøre jeres studenterkørsel til en fest, det er Studenter-kompagniets mål at gøres jeres vogntur til en dag i aldrig glemmer, hvor sikkerhed, præcision og fest er i højsædet.

Alle vores chauffører EU-kvalifikationsbevis, hvilket er et krav for at køre stor lastbil.

Alle vores chauffører kan 1. hjælp hvis uheldet er ude.

 

Før turen:

I skal ikke gøre ret meget andet, end at sende en køreliste, senest 30 dage før turens start. Denne skal indeholde: Adresse samt tidspunktet for ankomst til pyntning. Herefter adresser med ca. tidspunkter som skal besøges. Husk evt. at sætte tid af, hvis I ønsker et bestemt stop på vejen såsom en park, statue eller lign. I kan med fordel lave jeres rute planlægning på google.dk

Husk at tage hensyn til at lastbilen max må køre 30km/t. samt at den ikke må køre på motorvejen.

 

Selve dagen:

Vores chauffør ankommer på det aftalte tidspunkt og sted. Lastbilen er selvfølgelig nyvasket og er klar til at blive fint pyntet af jer. Vi har selvfølgelig lidt værktøj samt snore og strips, som I frit kan benytte til pyntningen.

Det er kun jeres fantasi som bestemmer, hvor mange balloner, bannere, bøgegrene, plakater/skilte/lagener der skal være på lastbilen. Chaufførene skal dog kunne bruge sidespejlene og crepepapir er ikke tilladt.

 

I har en time til pyntningen og når denne time er overstået begynder selve turen.

I vil ligeledes blive instrueret af vores chauffør omkring sikkerhed mv. Det er vigtigt, at I hører efter, da det kan betyde om det bliver en god eller dårlig dag.

I færdselsloven må studenterkørsel kun foregå med max. 30 km/t., men det er faktisk til jeres fordel. Det er ikke sjovere at køre stærkere og I risikere, at huerne falder af i farten. Og i skal da også nyde at folk kigger på jer og råber tillykke.

Hvis der skulle ske nedbrud har vi mekanikere klar til at rykke ud, og bliver det nødvendigt, så bestræber vi os på, at skaffe en ny lastbil til jer så hurtigt som muligt, så turen kan forsætte.

Når vi ankommer til de forskellige adresser vil chaufførene sørge for at stigen bliver sat ned, så i kan komme sikkert ned fra ladet. Vores chauffør hjælper gerne med holde balancen ned af stigen.

 

Hvis lastbilen skal vendes gøres dette, imens I er inde og hilse på familien/venner/gæster.

 

Slutningen af turen.

På sidste adresse siger chaufførene tak for i dag og forsat god fest. I skal ikke tænke på rengøring eller oprydning af ladet da det selvfølgelig er med i prisen.