fbpx
 

Banner til studentervogn

Skal I snart ud at køre studenterkørsel? Så er et banner til jeres studentervogn én af de ting, I skal huske at have med jer.

Et banner på jeres studentervogn er med til at gøres jeres studentervogn personlig. Her kan I skrive både morsomme anekdoter, beskeder til jeres medtrafikanter og sjove rim – alt sammen noget, der gør jeres studenterkørsel uforglemmelig!

 

Sådan får I et banner

Når I har booket jeres veteranlastbil hos Studenter-Kompagniet, kan I begynde at planlægge detaljerne for jeres tur.

Når et banner til en studentervogn skal laves, vælger de fleste studerende den SU-venlige løsning; nemlig et lagen. Det er en billig løsning, som langt de fleste kan være med på. Her skal I blot købe et lagen eller et stort stykke stof, maling, og pensler. Herefter gælder det bare om at give den gas med farve og give kreativiteten frit spil.

Er I ikke vilde med denne traditionelle løsning, findes der også mange steder, hvor man kan bestille et banner med et flot og moderne grafisk tryk.

Studenter-Kompagniet står gerne for at medbringe værktøj, snore og strips, som I frit kan benytte til opsætning af banneret.

 

Hvad er den rette pynt til en studentervogn?

Banneret er en af de absolut vigtigste ting på en studentervogn. Men mange vælger også at pynte den med andre ting.

Det er en gammel tradition at pynte studentervognen med store lysegrønne bøgegrene. Det giver både et smukt og farverigt udtryk til lastbilen. Desuden vælger mange at puste massevis af balloner op og pynte med flag.

 

1 time til pyntning af lastbil

Det er en god idé at lave et banner til jeres studentervogn i god tid, inden I skal ud at køre. Maler I selv banneret skal det nå at tørre, og bestiller I et trykt banner, skal det nå at komme hjem i tide.

På selve dagen er det vigtigt at have banner og andet pynt klar, når vi ruller ind på den aftalte adresse. Her får I nemlig 1 time til at pynte lastbilen og sætte banneret op. En time går hurtigt, når praktiske ting skal ordnes, så sørg for at være velforberedte.

Når timen er gået, og I har pyntet lastbilen med bøgegrene, balloner, flag, banner og andet pynt, er vi klar til at starte studenterkørslen.

 

Vi rydder op efter jer

Når vi er nået turen rundt, og I er færdige med at køre i lastbil, er det eneste, I skal tænke på at feste videre. Hos Studenter-Kompagniet sørger vi nemlig for at rydde alt pynt op efter jer, så I ikke skal bruge jeres festlige timer på kedelig oprydning. Skriv til henrik@studenter-kompagniet.dk eller chris@studenter-kompagniet.dk hvis I har spørgsmål. I kan også fange os på telefon: 60192946 & 52337288.

 

Ønsker I en DJ med på turen? Læs mere om en studentervogn med dj